Hitta och jämför alla nya smslån

Vi listar alla nya smslån på svenska marknaden. Listan består av både nya lån, nya smslån och nya snabblån som tillkommit under . Listan jämför du efter egna kriterier för att hitta det bästa anpassat specifikt till dig. Hitta bland annat: nya smslån utan UC, nya lån med betalningsanmärkning samt med direktutbetalning.

Fördelar med nya smslån

Tillsammans med nya smslån tillkommer även nya erbjudanden. I en såpass konkurrentutsatt marknad som lånebranschen i Sverige är idag, kräver det att nya långivare presenterar en konkurrenskraftig produkt. Om inte den nya långivaren kan erbjuda detta, krävs det något annat som kan locka nya kunder att ta sitt nya smslån och det brukar i dessa fall vara nya erbjudanden. Nya erbjudanden till nya kunder som ofta resulterar i räntefria månader och avgifter som även i vissa fall leder till att det nya smslån blir gratis. En annan del som man inte direkt tänker på är att ju fler långivare det finns, finns även fler att jämföra mellan. När du som konsument använder dig av en jämförelsetjänst som den vi tillhandahåller, sätter du press på långivare att leverera schyssta produkter. När även nya smslån tillkommer på marknaden, ökar denna konkurrens ännu mer vilket rent teoretiskt sett kan leda till bättre lånevillkor i slutändan. Faktum är ju att nya smslångivare , antingen kommer att ta kunder från befintliga långivare – eller inte, som då kommer leda till konkurs.

Nya lån med betalningsanmärkningar

Något som vi märkt på sista tiden är att fler nya långivare på marknaden erbjuder sitt nya lån med betalningsanmärkningar. Detta har delvis att göra med att nya långivare har ett försprång rent digitalt mot resterande aktörer, då de börjar från 0 med den senaste tekniken. Vad vi menar med detta är att deras algoritm tillsammans med kreditupplysningen, är finslipad för att hitta de personer med betalningsanmärkning som kan erbjudas ytterligare ett lån.

Nya snabblån utan UC

De flesta snabblångivarna på marknaden erbjuder sitt lån utan UC. Detta är något som vi även märkt har anammats av nya smslångivare . Ett mindre lån som smslån och snabblån utan UC blir i regel dyrare än ett lån med UC, på grund av den diskretion som erbjuds. Vad vi dock hade velat se mer av från nya långivare är att de låneformer som täcker större lån som privatlån och blancolån, även skulle komma att erbjudas utan UC.